Plustensions is in 2015 opgericht als B2B leverancier voor natuurlijke luxe haarextentions. Na succes op dit gebied, breidde het bedrijf zich uit met professionele haarverzorgingsproducten. Ons doel was en is het leveren van hoge kwaliteitsproductenmet behoud van de prijzenbinnen het aanvaardbare limit. Wij zijn erin geslaagd om twee internationale merken (MOOD en INNOVATIS)te selecteren en daar deexclusieve agents van Nederland voor te zijn. Onze doelstelling is het tevreden houden van onze klanten doormiddel van hoogwaardige kwaliteitsproducten zodat onze klanten zich optimaal met hun vakgebied kunnen bezighouden. Om de bijbehorende producten in de markt te zetten bieden wij ondersteuning in de vorm van trainingen, inzet van sociale media en een goed doordachte marketingstrategie aan. Hierbij staat een persoonlijke benadering altijd voorop zodat er perfect kan worden ingespeeld op de behoeften van de klant. Na het kenismakingsgesprek bieden wij de mogelijkheid voor een demo of workshop aan. Onze klanten kunnen rekenen op onze persoonlijke benadering en we geloven dat er voor alles een oplossing te vinden is! Hieronder lees je de inhoudt van deze merken.

In de filosofie van Innovatis staat – de merknaam zegt het al – het innoveren centraal. Het merk levert een bijdrage aan de professionele sector door het ontwikkelen van unieke producten en innovatieve diensten om de stylist, de professionals en de eindconsument nieuwe kansen en effectieve, veilige en bevredigende resultaten te bieden. Alle productlijnen worden gekenmerkt door het gebruik van exclusieve ingrediënten en formules met een hoge toegevoegde waarde, die maximale resultaten in haar- en huidverzorging en schoonheid garanderen.
De producten bieden altijd hetnieuwste van het nieuwste: qua ingrediënten, gebruikswijzen, schoonheidsroutines en/of technieken.
Innovatis volgt continu de laatste ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging en past dus altijd de nieuwste technologieën en ingrediënten toe. Het instant resultaat is onderscheidend. Als aanvulling kun je op de salonbehandelingen de producten voor thuisgebruik kopen. Daarmee blijft het resultaat extra lang mooi..

MOOD IS KLEUR

MOOD biedt de professionele kapper een compleet aanbod van producten met kleur, ontkleuring, verzorging en styling. MOOD staat bekend om zijn mooie haarkleuren en houdt zich bezig met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kleur- en haarverzorging. MOOD is de vooruitstrevende en innovatieve producent van haarproducten en wij geloven in een goede prijs-kwaliteitsverhouding zonder hiervoor te moeten compenseren in de kwaliteit van het product.

Meld je aan voor onze professionele producten en groothandelprijzen.

Mobile Top