Plus Tensions About Us Page Header

Plus Tensions

Plustensions is in 2015 opgericht als B2B leverancier voor natuurlijke luxe haarextentions. Na succes op dit gebied, breidde het bedrijf zich uit met professionele haarverzorgingsproducten.

Ons doel was en is het leveren van hoge kwaliteitsproductenmet behoud van de prijzenbinnen het aanvaardbare limit. Wij zijn erin geslaagd om twee internationale merken (MOOD en INNOVATIS) te selecteren en daar deexclusieve agents van Nederland voor te zijn.

Goal icon
Doelstelling

Onze doelstelling is het tevreden houden van onze klanten doormiddel van hoogwaardige kwaliteitsproducten zodat onze klanten zich optimaal met hun vakgebied kunnen bezighouden. Om de bijbehorende producten in de markt te zetten bieden wij ondersteuning in de vorm van trainingen, inzet van sociale media en een goed doordachte marketingstrategie aan. Hierbij staat een persoonlijke benadering altijd voorop zodat er perfect kan worden ingespeeld op de behoeften van de klant.

Workshop icon
Workshop

Na het kenismakingsgesprek bieden wij de mogelijkheid voor een demo of workshop aan. Onze klanten kunnen rekenen op onze persoonlijke benadering en we geloven dat er voor alles een oplossing te vinden is! Hieronder lees je de inhoud van onze merken.

MOOD LOGO
MOOD LOGO

Trendy Haarproducten

MOOD biedt de professionele kapper een compleet aanbod van producten met kleur, ontkleuring, verzorging en styling. MOOD staat bekend om zijn mooie kleuren en houdt zich bezig met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kleur- en haarverzorging.

INNOVATIS LOGO

Innovatis

Luxury Care

In de filosofie van Innovatis staat – de merknaam zegt het al – het innoveren centraal. Het merk levert een bijdrage aan de professionele sector door het ontwikkelen van unieke producten en innovatieve diensten om de stylist, de professionals en de eindconsument nieuwe kansen en effectieve, veilige en bevredigende resultaten te bieden.

Plus Tensions