VISIE VAN INNOVATIS

In de filosofie van Innovatis staat – de merknaam zegt het al – het innoveren centraal. Het merk levert een bijdrage aan de professionele sector door het ontwikkelen van unieke producten en innovatieve diensten om de stylist, de professionals en de eindconsument nieuwe kansen en effectieve, veilige en bevredigende resultaten te bieden. Alle productlijnen worden gekenmerkt door het gebruik van exclusieve ingrediënten en formules met een hoge toegevoegde waarde, die maximale resultaten in haar- en huidverzorging en schoonheid garanderen. De producten bieden altijd het nieuwste van het nieuwste: qua ingrediënten, gebruikswijzen, schoonheidsroutines en/of technieken.

INNOVATIEF

Innovatis volgt continu de laatste ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging en past dus altijd de nieuwste technologieën en ingrediënten toe. Het instant resultaat is onderscheidend. Als aanvulling kun je op de salonbehandelingen de producten voor thuisgebruik kopen. Daarmee blijft het resultaat extra lang mooi..

ONZE DOEL

De doelstelling van INNOVATIS staat in het belang van het tevreden houden van onze klanten doormiddel van hoogwaardige kwaliteitsproducten zodat onze klanten zich optimaal met hun vakgebied kunnen bezighouden. Om te helpen met deze services en de bijbehorende producten in de markt te zetten biedt INNOVATIS ondersteuning in de vorm van trainingen, inzet van sociale media en een goed doordachte marketingstrategie. Hierbij staat een persoonlijke benadering altijd voorop zodat perfect kan worden ingespeeld op de behoeften van de klant.

Meld je aan voor onze professionele producten en groothandelprijzen.

Mobile Top