MOOD IS KLEUR

MOOD biedt de professionele kapper een compleet aanbod van producten met kleur, ontkleuring, verzorging en styling. MOOD staat bekend om zijn mooie kleuren en houdt zich bezig met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kleur- en haarverzorging. MOOD is de vooruitstrevende en innovatieve producent van haarproducten en wij geloven in een goedkopere prijs-kwaliteitsverhouding zonder hiervoor de moeten compenseren in de kwaliteit van het product.
Onze klanten kunnen rekenen op een op onze persoonlijke benadering en MOOD geloofd dat voor alles een oplossing te vinden is!

De doelstelling van MOOD staat in het belang van het tevreden houden van onze klanten doormiddel van hoogwaardige kwaliteitsproducten zodat onze klanten zich optimaal met hun vakgebied kunnen bezighouden. Om te helpen met deze services en de bijbehorende producten in de markt te zetten biedt MOOD ondersteuning in de vorm van trainingen, inzet van sociale media en een goed doordachte marketingstrategie. Hierbij staat een persoonlijke benadering altijd voorop zodat perfect kan worden ingespeeld op de behoeften van de klant. MOOD verstrekt verschillende samples zodat consumenten de producten zelf kunnen ervaren.

Mood Items You’ll Love

Professional Salon Mood Products Category

Mood Products

View More

Meld je aan voor onze professionele producten en groothandelprijzen.

Mobile Top